Topsport regio, voor de sportieve wintersport liefhebber  

Doe mee aan een trainingskamp
in Maria Alm voor een sportieve skivakantie!

Wil je een sportieve wintersportvakantie? De Alpine Skiclub organiseert diverse trainingskampen voor gevorderde skiërs. Wedstrijdervaring is niet nodig. Kun je goed skiën en ben je een beetje sportief, dan is het zeker iets voor jou! Zowel voor kinderen (vanaf 14 jaar) als voor volwassenen! Kinderen die jonger zijn, maar die wel wedstrijdervaring hebben, kunnen uiteraard ook meedoen!

Let op: met de onderstande links word je doorgelinkt naar de website van www.coolcarver.nl.

Regio voor alpine ski topsporters en skitrainingen 

De topsport regio Maria Alm / Saalfelden is de thuisbasis van de Alpine Skiclub Nederland, omdat dit skigebied zich bij uitstek leent voor topsportontwikkeling en sportieve skivakanties. Vele internationale alpine ski topteams trainen hier en maken gebruik van de trainingsfaciliteiten, maar ook de sportieve wintersport liefhebber komt hier volop aan zijn trekken. 
Een perfecte ambiance om de skisport eens beter te leren kennen en je sportiviteit te testen. Denk je dat je een sportieve skiër bent, maar wil je wel eens weten hoe goed je nu echt kunt skiën? Dan is deze sportieve wintersport vakantiebestemming met topsportklimaat iets voor jou!