Kindvriendelijk skigebied

Dat skischolen leuk en leerzaam zijn voor kinderen, weet iedereen. Maar wist u ook dat de skijuffen en -meesters in Maria Alm de besten in het Salzburgerland zijn?

Niet alleen in het skiën zijn ze de besten, ook in het pedagogische aspect zijn ze zogezegd wereldkampioen. Geen schuldgevoel bij het 'afleveren' van uw kinderen, integendeel! Ze hebben de vakantie van hun leven. Genieten, rode wangen, lekker slapen en dromen… Dat is wat u ze geeft.

Kindvriendelijke hotels en pensions

De lieve skijuffen bekommeren zich om ze, alsof het om hun eigen kinderen gaat. Eventjes tijd maken als het niet zo lekker gaat, of om alle indrukken eens rustig te kunnen verwerken. Waar maakt u dat nog mee? En aan het einde van de week krijgen ze een echt diploma uitgereikt. Dat is iets om op school mee aan te komen!

Maria Alm: Kindvriendelijk wintersportgebied in Oostenrijk 

Maria Alm staat er om bekend dat het een zeer kindvriendelijk wintersportgebied is, één van de fijnste wintersport bestemmingen in Oostenrijk als u met de hele familie met kleine kinderen op wintersport vakantie wilt. Natuurlijk ook betaalbaar en sneeuwzeker.

Skivakantie met kinderen in Oostenrijk

Direct naar de (nog zeer) betaalbare hotels, pensions en appartementen in dit kindvriendelijke skigebied.